ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε ο Γρηγόρης & η Κατερίνα ερασιτέχνες φωτογράφοι & λάτρεις ταξιδιών
Tips ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ

Πάμε ταξιδάκι παρέα

     Πιστεύουμε πως κάθε ταξίδι το ζεις τρεις φορές. Όταν το ονειρεύεσαι, όταν το ζεις και όταν το θυμάσαι. Έτσι κρατάμε και μοιραζόμαστε μαζί σας στο ημερολόγιο αυτό τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες.

   Είμαστε ο Γρηγόρης και η Κατερίνα και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις ταξιδιωτικές μας περιπλανήσεις. Θα χαιρόμασταν πολύ να μαθαίναμε και για τις δικές σας εμπειρίες, φτιάχνοντας έτσι όλοι μαζί μια πηγή χρήσιμων πληροφοριών (αξιοθέατα, ξενοδοχεία, φαγητό κ.λ.π.) που θα οδηγήσουν και άλλους ταξιδιώτες σε εύστοχες επιλογές στα μέρη που επισκέπτονται. Περιγράφουμε πάντα την αυθεντική εμπειρία, χωρίς φίλτρα και διαφημιστικούς σκοπούς !

Ταξιδέψαμε σε…

 

προορισμοι

πολεις

χωρες

Ιστοριες που σας διηγηθηκαμε

Τα πρόσφατα ταξίδια μας

Μια μέρα στις λίμνες – στη γαλήνη των Πρεσπών.

Μια μέρα στις λίμνες – στη γαλήνη των Πρεσπών.

2.30 ώρες road trip από τη Βέροια ( μέσα και μια στάση για ξεμούδιασμα πάνω από τη Φλώρινα) κι έφτασες στις όχθες της Μικρής Πρέσπας!
Στην κατηφοριά προς τη λεκάνη της λίμνης το μάτι απλώνεται στα απέραντα χωράφια φασολιών που σταματούν εκεί που αρχίζουν οι παρόχθιοι καλαμιώνες και τα υγρά λιβάδια όπου βόσκουν οι πιο ευτυχισμένες αγελάδες!

Διαβάστε Περισσότερα
Αρναία – Η «κυρία» της ορεινής Χαλκιδικής

Αρναία – Η «κυρία» της ορεινής Χαλκιδικής

Την ορεινή Χαλκιδική να μην την υποτιμάτε. Ούτε το χειμώνα. Υπέροχες διαδρομές και χωριά που είναι καιρός να βάλετε στο πρόγραμμα, με την Αρναία να φιγουράρει πρώτη στη σειρά. Πανέμορφη, χτισμένη στα 600μ. στους πρόποδες του Χολομώντα, ή κατά το παρελθόν Λιαρίγκοβη,  διατηρεί μέχρι σήμερα και το υπέροχο φυσικό της περιβάλλον και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του οικισμού και είναι το πιο όμορφο χωριό της Χαλκιδικής.

Διαβάστε Περισσότερα
Νάουσα η Ηρωική – πρώτο μέρος

Νάουσα η Ηρωική – πρώτο μέρος

   Τη βλέπεις από μακριά καθώς ακολουθείς το δρόμο να κάθεται αναπαυτικά σε πλάτωμα στους ανατολικούς πρόποδες του Βερμίου. Σε βλέπει καθώς ανηφορίζεις τον δρόμο προς την είσοδο της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα

Φωτοταξιδάκια

Φωτογραφίες από τα ταξίδια μας

ναυάγιο - Ολυμπία
Άγιος Νικόλαος
Ο οίκος των Φοινίκων
Μεγάλο Πάπιγκο
εβραϊκή συνοικία, στην περιοχή Μπαρμπούτα
Κλήμα
Η Μυτιλήνη το βράδυ
Μπρίζ